Follow Dashboard
Tokens?

New One
Thursday, 16 August 2012 | 7:02 pm | 0 comments




Assalamualaikum  ;)

Past is  Past . Just let bygones be bygones . I dont like the history of mine . no wonder lahh subjek sejarah aku ke laut =,=  ohh nevermindddddd .


Yess , semua post telah di-delete . this year is the veqyy veqyy more much toughest year for me . Kdemmmmm :/  Aku rasa almost everyday my tears streaming down thru ma face . Tak aci lahhh ! 

Allah uji aku sunggoh taun nii . hmpa tktaww apa so takyah gedik gedikk nak cakap aku nii manja keterlebihan if aku sikit sikit keja nangesss . hmpa taww kaa aku da msalah apaa ? bkn taww punn weyyy . close friends aku jaa yg taww . lgiy poun aku qeyaww bkn tunjuk dpan org punn . it just , sometime someday somewhere tears drop . dont ask me why . 

aku admit yg aku nii immature . yesss ! aku admit aku nii childish . aku admit aku nii lemah & aku admit yg aku ni manja sangat . but , know what . air mata nilahh yg smakin hari smakin bwat aku getting tougher . getting stronger . everyday aku akan tulis kat mana mana ;

BE TOUGH , ALAINA ! GOD KNOWS IM TOUGH ENOUGH :')

mgkin kita penah make promises dgn someone , but we break it . sebenaqnyaa pada masa tuu we really mean it what we've promised . tpiy , masa yg merubah sgalanyaaa . jgn tanya manapii jnji yg kyta penah bwat dulu . bukan niat kyta utk mungkirinyaa . takpalahh wehh hg , aku faham . bukan niat hg punn ;') Allah dengaqq doa aku utk lupakan hg . aku cuma rasa kyta semakin jauh . its ok , at the end we're still be friends :)

AND hang , aku taww kyta langsung takpenah cakap , takpenah texting & takpenah contact lgsung . aku taww hg jenihh org baik baik . aku rasa nii first time hati aku mcm terpikat dkadd BDK -.- aku taksangka hg BDK . hahahaha , tpiy mmg cara hg punn baik . seriously , seumur hidup aku , aku tkpenah suka dkadd org yg au tkpenah kawan . but my feeling towards you is strange ! dok saja sajaa nmpak hg aa . jawab trial arab punn rasa mcm hg inspired aku aa dok satu dewan sekali XD gtayy nyewwww . rasa amat sangat tak layak byla dengan hg :/ SUMPAH aku tkutt sangat wehh , aku amat tkutt if dah habess skolah nnti tkleh nmpk hg dahh ;( Anyway , thanks jugak letak aku dalam hati hg <3 semoga Allah menjaga perasaan kyta . Berjuang perasaan cinta terhadap hamba Allah adalah jihad yg paling besar :) belum tiba masanya . 

Take care , Jabarian   ;PPP


Lots Of Love ,
Alaina Fauzi


Old things | New things