Follow Dashboard
Tokens?

Driving :D
Thursday, 28 February 2013 | 5:52 pm | 0 comments




Assalamualaikum :)

Hye im back ! :D quiet bored . dont know why :\

Okayy harinii pegi bwat yg 8jam setelah sekiam lama selama 2bulan lesen L sangkut ngan jpj kat putrajaya T_T ohh sad isnt it ? Tsk Tsk 

Then pergi bwat harini . pukul 8:30AM mcm tuu acik sampai umah pastu terus otw pegi pusat memndu pendang . Hakiim bising aku takpi bwat skali ngan dya kat KV -.- wehh kat KV naik keta kancil bunyi krok krek krok krek tkmoh ahh hahaha kat pmp naik viva baruuuu . Weeeee :D 

K tapi tadi masukmasuk dalam keta viva tuu bau taik kucing . Puiii ! busuk taikkk ! -.- Time tuu mcm besaa dok texting dgn kim. k awaat aku rasa macam 24/7 aku texting dgn dya ~o~ kaykayy sambung . haa aku habaq laa kata busuk taik keta nii pahtuu dya dok hingaq lahh kat aku, perli aku bagai blablablaa !@#$%^&*(

Pastuu sampai sana teruihh drive 2 jam . Time bawak tuu sejuta kali reta tuu mampoihh -.- Weii aku takbersalah ! Kahkahkahqwertyuiop whatevaaa -_- Tapi lama lamaa drive haa okayy aa dah kembali cekap . Eeee maliuwww >__<  sambil dok drive tuu jugak acik tuu dok pegang pegang tangan aku . Ish akai sungguh ==' dya tarik tgn aku dari stereng pegang gear . Oii bgtaw lahh aku aku takpekak lahh aku boleh ubah sendiri ! Pahtu dok pegang tangan aku dok tolak gear . Kepala hotak aku reti tukaq gear lahhh !!! mcam aku kata kat kim skali gi aku nakpi aku nak pakai sarung tangan cuci jamban . Mwahahaha XD ehh tapi dya baik takpenah marah aku . reta mati juta kali punn dya cool heeee :D certain org kena hat garang . Klaw aku kena hat garang mmg confirm aku reyaww ahh -.-

Pastuu lepass dari drive atas jalan raya tuu pegi bwat bukit laa . Aku takuttt T__T haha but still cool :P well, alaina ! HAHA kayy enuff ! Then dah sudah tuu aku terpa kantin . gyla taklapaqq -.- Lapaq tahap gedikk hihihih sambil tuu aku tunggu jat (Hajar Mustafa) tak keluaq keluaq lamanyaaaaaa dya dok dalam hall 3jam theory . Pfftttt ! =.= Then sampailahh aku nak balik . Acik panggey nak balik aa pahtuu dya gerak anak dya tdoq dalam surau soh hantaq aku dgn kawan aku sorang gi Jiha namanyaa . kiut wooo :) Oh haa sebab acik takleh balik lagi so anak dya lahh kena hantaq kami . Hehehe keluaq keluaqq surau... *speechless* bangang hensem HAHAHA muka lembut mcm baby hehehehe tpiy aku bwat bodo jelah takkan nak over-react kout -.- Aku kan solehah . Wekssss :P

Then sepanjang perjalanan balik tuu asyraf bawak laju tahap A baru umoq 20y/o . Aiee we still young ~.~ Dya pasang lagu deraih smpai pekak telinga naseb baik dya punya channel radio Fly fm , chanel favourite akuu so boleh diterima hehehe . Ok dari pendang sampai loqstaq senyapppp jaa kami 3 org dlm tuu . Then time nak sampai umah aku tuu aku kena lahh bgtaw dya sebabb dya taktaw umah aku katna . selalu acik yg ambik & hantaq aku . so aku ckp lah ; ' Aaa abang , sorry ganggu abang drive . Tapi japgi abang kona sebelah kiri kayy ? Depan court tuu . ThankYou :) ' Hahahahaa bangang dya renyeh sampai telinga merah hahgahagahagha aku nak panggey dya apa lagi -.- Panggey abang jelahh . Takkan nak ckp hg aku koutt . Kena sopan dgn org yg lebih berusia :P

Sempat bergelak tawa sat dgn dya time nak sampai rumah dah . Amboi time dari pendang sampai loqstaqq sengap . Bajet hero ape ntahh hahaha tpiy dya kiut ! Klaw maceni aku nak hari hari asyraf yg ambik & hantaq aku . HAHAHAHA dakdak melawak jaa . sungguh melawak ! Kbye -.-

# izinkan aku bergedik meqela di blog sahaja . klaw real tak mcm ni like seriously T_T


Lots Of Love,
Alaina Fauzi 







Old things | New things